150 g mäkkej salámy
4 vajcia
15 g masla
zelená vňať.
Uvarenú salámu nakrájame na kolieska a upečieme na panvici. Zároveň si pripravíme volské oká. Hotové volské oká okrúhlou formičkou vykrojíme tak
aby boli rovnako veľké ako kolieska salámy a žĺtok bol priamo v strede bielka. Volské oká naukladáme na kolieska opečenej salámy a posypeme zelenou vňaťou. Podávame na panvici
na ktorej sa piekla saláma. Podávame s čiernym chlebom a uhorkami v sladkokyslom náleve.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.