600 g tresky
30 g nastrúhaného parmezánu
20 g hrozienok
hydinový vývar
2 lyžice oleja
3 lyžice paradajkového pretlaku
1 lyžica oregana
50 g strúhanky
1 lyžica nasekanej zelerovej vňate
2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
mleté čierne korenie
soľ.
Tresku nakrájame na plátky a opražíme v rozpálenom oleji. Hrozienka
oregano
parmezán
strúhanku
petržlenovú a zelerovú vňať spolu premiešame a posypeme tresku. Pokvapkáme paradajkovým pretlakom
osolíme
okoreníme a podlejeme hydinovým vývarom. Prikryjeme
dáme do vyhriatej rúry a pečieme domäkka. Podávame s varenými zemiakmi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.