vepřová panenka 200 g
losos 500 g
pórek 60 g
sůl 40 g
olej stolní 200 g
vejce 4 ks
máslo 100 g
krevety 30 g
víno bílé 50 g
beschamel 1000 g
šafrán 3 g
rozmarýn 2 g
Panenku naplníme lososem a pórkem
opečeme na oleji do
zlatova.Beschamel smícháme s šafránem a nasekanými krevetami
ochutíme bílým vínem
zjemníme máslem a omáčku přeléváme přes
dranžírovanou panenku.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.