Filé z treskovitých rýb interleaved 500g Radoma
vegeta
korenie na ryby
cestíčko: 4 dl mlieka
2 PL horčice
100 g nastrúhaného syra
petržlen
1 vajce
hladká múka na zahustenie
Príloha: Zemiakové hranolky Radoma 1kg
½ sáčku Zeleninovej zmesi s kukuricou Radoma
Filé nerozmrazujeme
na zjemnenie chuti ho môžme na chvíľu namočiť do mlieka. Potom ho posypeme vegetou a korením. Takto pripravené filé kladieme do pekáča
zalejeme cestíčkom a pečieme v rúre domäkka. Krátko pred servírovaním ryby posypeme zeleninou a necháme jedlo prehriať. Podávame s hranolkami pripravenými vo fritéze.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.