4 kuracie stehná
1
5 kg zemiakov
mrkva
olej
cesnak
soľ
čierne korenie
vegeta
tymián
2-3 menšie cibule
6 strúčikov cesnaku
horčica
citrónová šťava
jablká
syr
grilovacie korenie.
Zemiaky narežeme na krúžky
pridáme nakrájanú mrkvu
olej
premiešame (miešame po pridaní každej suroviny)
pretlačený cesnak
osolíme
okoreníme
pridáme 1 lyžicu horčice
citrónovú šťavu
cibuľu a necháme asi 1 hodinu postáť. Medzitým osolíme kuracie stehná
ovegetíme
posypeme grilovacím korením. Po hodine dáme zemiakovú zmes na plech
posypeme tymiánom
poukladáme stehná
dáme piecť
v polovici pečenia obložíme dookola jablkami
dáme znovu piecť a tesne pred dopečením posypeme len stehná syrom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.