220 g pečene (hovädzej alebo bravčovej)
 100 g zeleniny
 40 g cibule
 40 g múky
 80 g masti (polovicu na pečeň
 polovicu na zápražku)
 mleté čierne korenie
 soľ. 
            
                Pečeň umyjeme
 zbavíme žlčovodov a blán
 nakrájame na kocky a dusíme na masti a cibuli. Posypeme trochou mletého čierneho korenia. Nesolíme
 soľ pridáme až do hotovej polievky!  Keď je mäso mäkké
 podlejeme vodou
 zahustíme zápražkou
 pridáme zeleninu a povaríme. 
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.