300 g kuracej pečene
300 g morčacej pečene
300 g teľacej pečene
1000 ml rastlinného oleja.
Pečene opláchneme pod tečúcou studenou vodou
osušíme. Zbavíme blán a šliach
nakrájame na nie veľmi malé kúsky
uložíme na veľkú plochú misu a rozložíme na taniere. V hrnci na fondue rozpálime tuk alebo olej. Hrniec postavíme na varič
kúsky pečene napichujeme na vidličky a vyprážame v horúcom tuku. Podávame s kúskami pomaranča
mandarínkou
ananásom z konzervy
perličkovou cibuľou
zeleninou v horčici
jablkovým pretlakom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.