1 menší kapor
 500 g paradajok
 bazalka
 oregano
 1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate
 40 g masti
 mleté čierne korenie
 soľ.
            
                Kapra vyčistíme
 zbavíme hlavy a šupín
 umyjeme a vysekneme žiabre. Potom osolíme
 okoreníme a prudko opečieme v rozpálenej masti. Pridáme olúpané a nakrájané paradajky
 bazalku
 oregano a petržlenovú vňať.  Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme najprv prikryté. Potom odokryjeme a dopečieme. 	Podávame s dusenou ryžou a zeleným šalátom v octovom náleve.
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.