Úvod
  • Recepty
      • Pre športovcov
      • Jedlá z mäsa
      • Jedlá z vajec
      • Hydina
      • Rybie pokrmy
      • Mikrovlnná rúra
      • Národné kuchyne
      • Polievky
      • Prílohy
      • Gril
      • Cestoviny
      • Pizza
      • Jedlá zo syru
      • Šaláty
      • Nátierky
      • Rýchlo a chutne
      • Fondue
      • Bezmäsité jedlá
      • Zelenina
      • Sladké pokušenie
      • Sendviče, toasty
      • Koláče
      • Nápoje
      • Pre deti
      • Zdravá strava
      • Vianoce
      • Velká noc
  • Kontakt
  1. Hlavná stránka
  2. Vianoce
  3. Mäsové jedlá

Pečený kapor s parmezánom

18.12.2009   autor Anonymný autor   1950x

Suroviny:

1 kapor
soľ
trochu rasce
70 g masla
50 g strúhaného parmezánu

Postup:

Kapra očistíme
vypitveme
dobre umyjeme a rozrežeme na porcie. Potom ho posolíme
posypeme rascou a po obidvoch stranách opečieme na masle. Opečené mäso ukladáme na teplú misu
posypeme parmezánom
obložíme zemiakovou kašou a polejeme zvyškom z opekania.

Mapa stránok

Čo sú to Cookies?

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.