Kačicu očistíme
vypitveme a odkrojíme krídla. Potom ju niekoľkokrát prelejeme horúcou vodou
aby koža zmäkla. Trocha medu rozmiešame v teplej vode (1 lyžica medu na 100 ml vody). Kačicu potrieme medovou vodou a zavesíme do suchého priestoru
aby jej koža uschla. Oschnutú trochu osolíme
dáme do hlbokého pekáča
trocha podlejeme vývarom z kostí
masoxu alebo len vodou a v horúcej rúre upečieme za občasného obrátenia domäkka a dozlata. Mäso z upečenej kačice vykostíme
uložíme na misu
na ploché kúsky položíme kolieska cibule a zalejeme sójovou omáčkou. Podávame s ryžou alebo s chlebom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.