300 g jahňacieho mäsa
300 g bravčového mäsa
100 g ryž
1 mrkva
1 zeler
1 zucchini
1 baklažán
2 paradajky
2 zelené papriky
50 g zelenej fazuľky
1 cibuľa
3 strúčiky cesnaku
1 čajová lyžička mletej červenej papriky
2 byle petržlenovej vňate
1 bobkový list
mleté čierne korenie
soľ.
Mäso nakrájame na väčšie kocky
zeleninu na menšie. Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno a opražíme na oleji. Pridáme mäso a na miernom ohni opečieme. K mäsu primiešame mrkvu
zeler
zucchini
baklažán
zelenú fazuľku
paradajky a ryžu. Zmes okoreníme mletou červenou paprikou
pridáme bobkový list a spolu dusíme asi 15 minút. Keď je mäso mäkké
preložíme všetko do hlinenej nádoby
posypeme nakrájaným cesnakom
osolíme
okoreníme a navrch rozložíme nakrájanú zelenú papriku. Nádobu dáme do predhriatej rúry a pri teplote 180 stupňov pečieme 30 minút.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.