500 g pomletého hovädzieho mäsa
100 ml červeného vína
paradajkový pretlak
zelená fazuľka
2 feferónky
2 cibule
2 strúčiky cesnaku
2 lyžice hladkej múky
2 lyžice oleja
100 ml mäsového vývaru
2 lyžice chilli korenia
trocha mletého čierneho korenia
soľ.
Pomleté mäso opečieme na rozpálenom oleji
posypeme ho múkou
trocha opražíme a pomaly pečieme na miernom ohni
pričom postupne pridáme nakrájanú cibuľu
popučený cesnak
chilli korenie
mäsový vývar
červené víno
paradajkový pretlak
zelenú fazuľku a nakrájané feferónky. Pred dopečením podľa chuti osolíme a okoreníme mletým čiernym korením.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.