400 g vareného (opečeného alebo duseného) hydinového mäsa
3 vajcia
2 zeleninové papriky
4 lyžice ostrého kečupu
1 cibuľa
3 strúčiky cesnaku
rastlinný olej
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.
Mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku a pridáme k opražnej cibuli na oleji. Za stáleho miešania opražíme. Pridáme rozotretý cesnak
umyté papriky nakrájané nadrobno aj s jadierkami
podľa chuti soľ a krátko podusíme. Potom primiešame ostrý kečup a rozšľahané mierne osolené vajcia. Miešame
až kým sa vajcia nezrazia a ešte teplé natierame na chlieb alebo pečivo. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou pažítkou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.