15 Pl polohrubej múky1 Pl olejaštipku soli a čierneho korenia1 ks droždia1 plech. šampiónov1 plech. kukurice1 syr eidamskej tehlyrôzne koreniny (napr. pizzové korenie
provensálske
grilovacie...)1 ks zelenej paprikyolivyslaninka atď. podľa chuti
Dáme si vykysnúť drožtie do 1 dl vlážnej vody a do toho dáme 1 lyžicku cukru a poriadne premiešame. Pokiaľ nám bude kysnúť droždie prichystáme si zmesi tj. nakrájame papriku
necháme poriadne odtiecť šampióny a kukuricu z ich šťavy
nastrúhame syr
pokrájame slaninku atď. Keď nám pekne nakysne droždie do veľkej misy prichystáme si 15 Pl polohrubej múky spolu s 1 Pl oleja a čierneho korenia + štipkou soli. Droždie vlejeme do misy a postupene po troške dolievame vlážnu vodu
aby cesto bolo nadýchané.Cesto musíme poriadne vymiesiť a tak ho dávame kysnúť. Medzitým vymastíme plech a necháme zohriať rúru. Keď nám vykysne cesto roztiahneme ho na plech a naolejujeme štetkou. Potrieme ho kečupom
alebo pretlakom a postupne dávame naňho všetky zmesi podľa chuti. Necháme to všetko piecť v rúre asi 20 min. Dobrú chuť.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.