Veľké tvrdé paradajky sparíme vriacou vodou
aby sme ľahko odstránili šupku. VÅ•šky skrojíme a vyberieme vnútro. Vnútro zmiešame s horčicou a s nadrobno nakrájanými posolenými a pokorenenými uhorkami. Paradajky naplníme touto zmesou. Čerstvé uhorky po dĺžke rozkrojíme na polovice
semená vyberieme. Uhorky naplníme nadrobno nakrájanými opražnými čerstvými hubami. Natvrdo uvarené vajcia po dĺžke rozkrojíme na polovice. Žĺtky vyberieme
rozmiešame s maslom
pridáme petržlenovú vňať
nakrájané kapary a zvyšné vnútro paradajok. Vajcia naplníme touto zmesou. Takto pripravené paradajky
uhorky a vajcia dáme na misu
ozdobíme šalátom
reďkovkou a kaparami
polejeme zelenou omáčkou .
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.