2 vajcia
15 g mlieka
100 g ryž
30 g rozpusteného masla
kôpor.
Vňať čerstvého kôpru bez hrubých stebiel umyjeme
pokrájame na asi 6 mm kúsky
na chvíľu ponoríme do 200 ml vriacej vody a necháme odkvapkať. Do osolenej horúcej vody alebo mäsového bujónu nasypeme pripravený kôpor
pridáme rozpustené maslo
umytú ryžu a pod pokrievkou na miernom plameni uvaríme. Pred podávaním preložíme plov na misu alebo na taniere a naň uložíme hotovú omeletu
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.