1 menší králik
 40 g masti
 50 g cibule
 300 g zemiakov
 1 vajce
 80 g hrubej múky
 mletá červená paprika
 soľ. 		
            
                Nasekanú cibuľu speníme na masti. Pridáme mletú červenú papriku a nakrájané mäso. Podusíme
 podlejeme vodou a varíme. Neskoršie pridáme nakrájané zemiaky
 prilejeme vodu
 osolíme a dovaríme. 	Do rozšľahaného vajca rozmiešame múku. Malou lyžičkou zavárame halušky a dobre ich povaríme. 
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.