12 plátkov kapiovej salámy
2 väčšie vajcia
tatárska omáčka (alebo maslo)
plátkový tavený syr
tvrdý syr na strúhanie
kečup
4 plátky sendviča (alebo čierneho chleba)
zelená petržlenová vňať.
Vajcia uvaríme natvrdo a nakrájame na kolieska. Sendvič opečieme v rúre alebo v hriankovači
natrieme tatárskou omáčkou
na každý položíme 3 plátky salámy
po plátku taveného syra
3 kolieska vajca a posypeme nastrúhaným tvrdým syrom. Vložíme do vyhriatej rúry a zapekáme asi 7 minút. Potom pokvapkáme kečupom a podľa chuti posypeme nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Podávame teplé. Dochutiť môžme horčicou alebo feferónkami.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.