220 g uvareného a nadrobno nasekaného kuracieho mäsa
450 g rezancov (uvarených do polomäkka)
100 g celých zelených fazuliek (alebo dlhých čínskych fazúľ nakrájaných na kúsky dlhé 7 cm)
1 čajová lyžička vína
1 lyžica sójovej omáčky
1 lyžica omáčky z ustríc
1 lyžica kukuričného škrobu
3 nasekané jarné cibuľky
1 nasekaný strúčik cesnaku
olej
250 ml kuracieho vývaru
1 čajová lyžička cukru
mleté čierne korenie
soľ.
Na panvici rozpálime 2 lyžice oleja a kurča na ňom oprážame asi 2 minúty. Vyberieme ho
pridáme cesnak
jarnú cibuľku a fazuľky a pražíme asi 2 minúty. Zeleninu vyberieme
na panvici rozpálime 2 lyžice oleja a prevarené rezance na ňom pražíme asi 2 minúty. Uložíme ich na tanier a udržiavame v teple. Opražné kurča
cibuľu a fazuľky vrátime do panvice a za stáleho miešania ich pražíme asi 1 minútu. Kukuričný škrob rozpustíme v kuracom vývare a prilejeme do panvice. Pridáme sójovú omáčku
omáčku z ustríc
víno
cukor a soľ s čiernym korením podľa chuti. Mierne povaríme na miernom plameni
až omáčka zhustne. Nalejeme ju na vrstvu rezancov a ihneď podávame.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.