2 vajcia
2 lyžice masla
1 lyžica zelenej vňate
korenie
soľ.
Vajcia rozbijeme do misky
podľa chuti osolíme a okoreníme
posypeme nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou. Na panvici zohrejeme maslo
vlejeme vajcia a pečieme. Keď pražnica mierne stuhne
tenkým nožom nadvihneme stuhnutý spodok. Hustú pražnicu sformujeme do tvaru piroha a dočervena opečieme. Upečenú pražnicu nožom oddelíme od panvice a odstavíme. Pražnicu preložíme na misu
na ktorej budeme jedlo podávať tak
ž panvicu prikryjeme misou a obrátime ju hore dnom. Podávame horúcu posypanú nadrobno nakrájanou zelenou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.