Bravčové (alebo teľacie) mäso
3 vajcia
smotana
mladá fazuľa
cibuľa
masť
strúhanka
soľ.
Mladú fazuľu očistíme a uvaríme v slanej vode domäkka. Trochu bravčového alebo teľacieho mäsa opražného na cibuli pomelieme
osolíme a pridáme trocha smotany. Do ohňovzdornej misy alebo panvice
natretej masťou a vysypanej strúhankou
dáme polovicu uvarenej fazuľky
na to dáme mäso a druhú polovicu fazuľky. 3 vajcia a trochu mlieka rozmiešame s trochou múky a so soľou a zalejeme fazuľku. Pečieme v rúre dočervena.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.