Rybie filé 150g
Soľ 10g
Mleté biele korenie 5g
Vajcia 1kus
Hl. múka 70g
Pretlačený cesnak 5g
Korenie na ryby 5g
Olej na vymastenie plechu
Rybie filé zomelieme na mlynčeku
pridáme ingrediencie a formujeme hustejšiu zmes
ktorú si naporcujeme. Formujeme tzv. slzy
alebo rôzne nami požadované tvary.
Zmes by mala byt hustejšej konzistencie
aby sa nám zachovala štruktúra aj po upečení
lebo ryby sú ako dobre vieme najmä filé dosť vodnaté.
Pečieme pri teplote okolo 170. Podávame s rozlične upravenými zemiakmi a samozrejme s citrónom
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.