Strúhana mrkva celer petržlen
olej
kura
soľ
korenie
cesnak
paradajkový pretlak 2ks
ostrý kečup
provensálske korenie
Strúhanú mrkvu
celer a petržlen dáme na dno pekáča
pridáme olej a zalejeme hrnčekom vody. Na zeleninovú zmes ukladáme naporované
osolené
okorenené a ocesnakované kúsky kuraťa. Pridáme dva paradajkové pretlaky a jeden celý ostrý kečup. Posypeme provensálskym korenim a necháme cez noc odležať v chladničke. Na druhý deň pečieme 1 a 1/4 hodiny pri 180 stupnoch.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.