500 g pštrosieho mäsa (stejk) nakrájaného na plátky
200 g sterilizovaného zeleného hrášku
3 lyžice masla
3 nakrájané paradajky
200 g cibule
stužný tuk
sladká paprika
tymian
mleté čierne korenie
soľ.
Veľký plochý pekáč potrieme tukom
dno pokryjeme nakrájaným mäsom
ktoré polejeme roztopeným maslom a ochutíme tymiánom
paprikou
korením a soľou. Na mäso postupne poukladáme nakrájanú cibuľu
hrach a paradajky. Potom pekáč utesníme alobalom. Pečieme v predhriatej rúre pri strednej teplote zhruba 40 až 50 minút. Podávame s ryžou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.