600 g vyčisteného pstruha
maslo
2 citróny
olej
strúhanka
rasca
soľ. Marináda: 2 vajcia
1 čajová lyžička sójovej omáčky
maizena
vegeta
olej
Najprv si pripravíme marinádu. Upraveného
očisteného
vypitvaného a vo vlažnej vode umytého pstruha osušíme
osolíme a natrieme olejom. Dáme ho do marinády aspoň na 2 hodiny. Potom ho z oboch strán opečieme domäkka. Upečeného pstruha dáme na teplý tanier
polejeme rozohriatym maslom a ozdobíme plátkom citróna. Podávame ihneď so zeleninovou oblohou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.