4 pstruhy
100 g šunky
1 čajová lyžička Solamylu
3 žĺtky
mäsový vývar
1 lyžica masla
citrónová šťava
olej
soľ.
Očistené pstruhy umyjeme
osušíme
osolíme a opečieme v rozpálenom oleji. Pridáme na rezance nakrájanú šunku a opražíme. V mäsovom vývare rozmiešame Solamyl. Pridáme žĺtky
maslo
citrónovú šťavu a za stáleho miešania uvaríme vo vode. Pripravenou omáčkou polejeme opečené pstruhy so šunkou. Podávame s hranolkami a dusenou ryžou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.