250 ml šľahačkovej smotany (alebo mlieka)
pol balíčka pudingového prášku s vanilkovou príchuťou
250 ml tekutiny z rumového hrnca.
Smotanu alebo mlieko vlejeme do hrnca na fondue a na sporáku privedieme do varu. Pudingový prášok premiešame s tekutinou z rumového hrnca. Za stáleho miešania nalejeme do smotany
odstavenej zo sporáka. Povaríme. Fondue postavíme na varič a necháme slabo vrieť. Podávame s chrumkavým pečivom
ovocím z rumového hrnca
mesiačikmi pomaranča
kolieskami kiwi
kúskami marhúľ a ananásu.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.