Čerstvé a mäsité karé zbavíme slaniny a kostí a vhodíme na chvíľu do vriacej vody (aby nestratilo veľa na hmotnosti pečením). Keď sa trochu povarilo
aby zostalo rovné
položíme na pekáč
pridáme trochu masti a posypané soľou a rascou dáme piecť. Podlievame vypečenou šťavou
podľa potreby podlievame vodou. Hotové karé zabalíme do bieleho pergamenového papiera. Takto môžme upraviť i čerstvé rolované karé
avšak nie príliš hrubé. To radšej napoly uvaríme a dopiecť dáme len pre vzhľad
dostatočne posolené a posypané rascou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.