600 g bravčového karé
100 g šampiňónov
50 g šunky
50 g párkov
100 ml smotany
2 paradajky
20 g hladkej múky
40 g oleja
šťava z pol citróna
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.
Bravčové karé nakrájame
trochu oddelíme po okrajoch od kostí
naklepeme
osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán a odložíme do tepla. Na olej dáme nakrájané šampiňóny
šunku a párky. Opražíme
zaprášime hladkou múkou
opäť opražíme a zalejeme troškou vody alebo vývaru. Povaríme
zriedime smotanou a dochutíme šťavou z citróna. Rebierka ozdobíme na osminky nakrájanými paradajkami
petržlenovou vňaťou a zmesou šampiňónov
šunky a párkov.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.