400g bravčové maso
kúsok slaniny
1 klobása
2 strúčiky cesnaku
malý pretlak
bobkový list
soľ
korenie
vegeta
worčerstrová omáčka
červená paprika
olej.
Mäso a cibuľu si nakrájame ako na guláš a popražíme na oleji s červenou paprikou. Po chvíli podlejeme teplou vodou a podusíme. Keď sa voda takmer odparí zalejeme vodou a necháme variť +okoreníme (soľ
korenie
vegeta). Ak je mäso napoly hotové pridáme nakrájanú slaninu
klobásu
vytlačený cesnak
malý pretlak
bobkový list a znova okoreníme. Ak je mäso hotové nakoniec zahustíme. Podávame so zemiakovou kašou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.