2 zväzky reďkoviek
150 g mäkkého tvarohu
1 lyžica hustej smotany
50 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.
Do misky dáme jemne nastrúhanú reďkovku. Pridáme rozotretý tvaroh
nátierkové maslo
lyžicu hustej smotany
aby nátierka nebola príliš hustá
podľa chuti soľ a nadrobno nasekanú zelenú petržlenovú vňať. Pripravené suroviny zľahka premiešame. Nátierku natierame na chlieb alebo pečivo.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.