400 g mladých reďkoviek
100 ml bieleho vína
4 vajcia
Glutasol
2 lyžice oleja
sójová omáčka
mäsový vývar
mleté čierne korenie
1 čajová lyžička cukru.
Väčšiu polovičku reďkoviek nastrúhame na hrubšom strúhadle a opražíme v rozohriatom oleji. Potom ich podlejeme vývarom
pridáme sójovú omáčku a víno
okoreníme
posypeme Glutasolom
osladíme a dusíme tak
aby sa šťava z väčšej časti odparila. Do dusenej zmesi urobíme lyžicou 4 jamky
do ktorých vyklepeme vajcia a necháme ich stuhnúť. Hotové posypeme zvyšnými reďkovkami.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.