220 g hovädzieho mäsa (nakrájaného na tenké plátky)
450 g rezancov (uvarených do polomäkka)
50 g húb (nakrájaných na plátky)
50 g vodných gaštanov (nakrájaných na plátky)
100 g sparených a olúpaných mandlí
50 g mrkvy (nakrájanej na malé kocky)
50 g zelených fazuliek (nakrájaných na menšie kúsky)
2 zelené chilli papričky (rozkrojené napoly)
1 nasekaná cibuľa
4 nasekané strúčiky cesnaku
3 lyžice oleja
250 ml kuracieho vývaru
2 cm čerstvého koreňa ďumbieru (olúpaného a nakrájaného na plátky)
1 čajová lyžička cukru
1 čajová lyžička Glutasolu (môžme vynechať)
soľ.
Na panvici zohrejeme 2 lyžice oleja. Cibuľu
cesnak
ďumbier a hovädzie mäso pražíme asi 3 minúty. Pridáme mrkvu a zelené fazuľky a pražíme asi 2 minúty. Pridáme vodné gaštany
huby a zelené chilli papričky a pražíme asi 1 minútu. Pridáme soľ
cukor
Glutasol a vývar. Povaríme na miernom plameni asi 1 minútu. Pokrm preložíme do misy a udržiavame ho v teple. Panvicu vyhrejeme a nalejeme doň zvyšujúci olej. Mandle a rezance pražíme asi 2 minúty. Zmiešame ich s uvarenou zeleninou a okoreníme sójovou omáčkou. Ihneď podávame.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.