Pripravíme si teľacie rezne
mierne ich naklepeme nožom
posolíme a vložíme do misy tak
ž na každý rezeň dáme koliesko cibule
celé čierne korenie a zelenú petržlenovú vňať. Takto ich necháme postáť asi 2 hodiny. Potom rezne očistíme
každý nakrojíme na okrajoch a dáme ich piecť na panvicu do pripravenej horúcej masti. Keď sú rezne z oboch strán upečené doružova
dolejeme trochu vody a dusíme ešte pod pokrievkou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.