200 g bravčovej pečene
hydinová šunka
80 g slaniny
140 g šampiňónov
kapia z konzervy
280 g cibule
60 g feferóniek
150 ml kečupu
olej
soľ.
Na oleji speníme cibuľu
pridáme nadrobno nakrájanú slaninu a nakrájanú pečeň
ktorú orestujeme na oleji. Potom primiešame na rezance nakrájanú šunku a všetko spolu podusíme. Nakoniec pridáme feferónky
kapiu a kečup. Osolíme a ihneď servírujeme. Podávame v zemiakovej placke.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.