6 plátkov ROBI mäsa (www.satya.sk/robi)
3 plné lyžice včelieho medu
2 plné lyžice sójovej omáčky
2 plné lyžice bieleho vína
zázvor
2dl vývaru
vegeta
škrob
vlašské orechy
petržlenová vňať.
ROBI mäso - plátky ochutíme vegetou
zázvorom a necháme 1 hod. odležať (pripravíme si vopred). Med
víno
sójovú omáčku a vývar na panvici rozmiešame
mierne zohrejeme a zahustíme pomocou škrobu. Odležané plátky zohrejeme na masle a zalejeme pripravenou omáčkou. Necháme krátko prevariť a podávame zdobené vlašskými orechmi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.