1000 g bravčového karé
6 vajec
1 lyžica Solamylu
olej (alebo maslo) cesnak
majoránka
mleté čierne korenie
Podravka (vegeta)
soľ.
Umyté mäso nakrájame na plátky a naklepeme. Potom urobíme nálev z celých vajec
ktoré zmiešame s majoránkou
cesnakom
vegetou
mletým čiernym korením
soľou a lyžicou Solamylu. Plátky vložíme do sklenenej nádoby a zalejeme pripraveným nálevom. Takto pripravený pokrm necháme odležať v chladničke 12 až 24 hodín. Vyprážame na oleji
prípadne na masle
z oboch strán domäkka. Podávame s opekanými zemiakmi a oblohou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.