6 plátkov slaniny
220 g zaváraných gaštanov
100 ml omáčky Teriyaki.
18 drevených špajdlí namočíme do vody. Plátky slaniny nakrájame na tretiny. Gaštany necháme odkvapkať. Okolo každého gaštanu obalíme plátok slaniny a zaistíme špajdlou. Položíme na tanier
polejeme omáčkou a asi na 30 minút vložíme do mrazničky. Zapneme gril. Odkvapkané jednohubky naukladáme na kovový rošt a ten položíme na otočný tanier. Grilujeme asi 15 minút. Potom jednohubky pretočíme a grilujeme ďalšie 4 minúty
kým sa slanina neupečie.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.