Z ryby odrežme hlavu a plutvy
vypitváme ju
rýchlo opláchneme studenou vodou
necháme odkvapkať a osušíme utierkou. Potom ju pokvapkáme citrónovou šťavou
ktorú necháme vsiaknuť
mierne osolíme a obalíme hladkou múkou. Na panvici rozpálime olej
rybu na ňom opečieme z každej strany asi 1 minútu
trocha podlejeme vodou a pečieme na každej strane asi 10 minút. Upečenú rybu vyberieme z panvice na zohriatu misu
posypeme nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou
ozdobíme štvrťkami citróna
prípadne aj hlávkovým šalátom
zalejeme rozpáleným maslom a ihneď podávame.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.