300 g kapra
40 g masla
1 cibuľa
200 g kyslej kapusty
40 g hladkej múky
1 liter vody
50 g paradajkového pretlaku
1.5 dl kyslej smotany
Rybu očistíme a podusíme v troche osolenej vody. Na masle osmažíme pokrájanú cibuľu
pridáme nadrobno pokrájanú kapustu
zaprášime múkou a osmažíme. Potom zriedime vývarom z húb
pridáme horúcu vodu a chvíľu povaríme Nakoniec ochutíme pretlakom. Na tanier položíme kúsok ryby
lyžicu hustej kyslej smotany a zalejeme horúcou polievkou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.