400 g rybieho filé
2 smotanové tavené syry
60 g oleja
50 g masla
1 šálka kyslej smotany
citrónová šťava
mletá červená paprika
rasca
zelená petržlenová vňať
soľ.
4 diely rybacieho filé osolíme
posypeme rascou
pokvapkáme citrónovou šťavou a po krátkom odležaní v chladničke ho opečieme na oleji
rozložíme na pekáč
zalejeme rozmiešanou smotanou
obložíme nakrájaným syrom
posypeme mletou paprikou
rascou
nasekanou petržlenovou vňaťou
pokvapkáme maslom a zapečieme v rúre. Podávame s varenými zemiakmi a so zeleninovým šalátom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.