Filé z treskovitých rýb 4x100g Radoma
vegeta
maslo
3 žemle namočené v mlieku
1 vajce
cibuľa
obaľovacia zmes: strúhanka
sézamové semienka
petržlen
korenie na obaľovanie
príloha: 1 kg Zemiakové hranolky Radoma
Filé posolíme a podusíme na masle. Necháme vychladnúť a potom roztlačíme vidličkou. Pridáme vyžmýkanú žmľu
1 vajce
nakrájanú cibuľu. Ak je hmota riedka
zahustíme ju hladkou múkou a tvoríme malé placky
ktoré obaľujeme v pripravenej zmesi a kladieme na vymastený pekáč a pečieme v trúbe z oboch strán.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.