Ryžu preberieme a sparíme horúcou vodou. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na rozpálenom oleji
pridáme sparenú ryžu
chvíľu podusíme
zalejeme vývarom z kostí a bez miešanie udusíme domäkka. Ryžu nemiešame
ale len občas pomaly potrasieme hrncom
aby sa nepopučila na kašu. Potom do pripravenej ryž zamiešame osobitne udusené mäso
ryby
zeleninu
huby a podobne. Dobre poslúži väčšia drevená vidlička. Nakoniec zmes ešte trocha pokvapkáme roztopeným maslom a posypeme nastrúhaným syrom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.