500 g mletého chudého hovädzieho mäsa
nastrúhaný syr Čedar
1 menšia nakrájaná paprika
230 g paradajkovej omáčky
4 až 6 hamburgerových žmlí
1 menšia cibuľa
1 lyžica worcestrovej omáčky
pikantná koreninová zmes
2 lyžice hnedého cukru.
Mäso pomiešame s paprikou a nadrobno nasekanou cibuľou v sklenom hrnci. Dáme piecť na najvyšší stupeň na 9 až 11 minút
kým mäso nezružovie. Mäso potom rozotrieme lyžicou a necháme odkvapkať šťavu. Pridáme paradajkovú omáčku
korenie
250 ml vody
worcestrovú omáčku a hnedý cukor. Dobre premiešame. Necháme na 5 minút odstáť a naplníme do hamburgerových žmlí
ktoré posypeme syrom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.