1 konzerva tuniaka
2 lyžice majonézy
600 g zemiakov
1 cibuľa
2 lyžice olivového oleja
4 lyžice vínneho octu
1 čajová lyžička horčice
mleté čierne korenie
soľ.
Zemiaky v šupke uvaríme domäkka. Potom ich olúpeme a nakrájame na tenké plátky. Pridáme najemno nasekanú cibuľu
2 lyžice vlažnej vody a olivový olej. Tuniaka roztlačíme vidličkou a primiešame k zemiakom. Pripravíme zmes horčice
majonézy
octu
soli a mletého čierneho korenia. Zmes nalejeme na šalát
všetko spolu dobre premiešame a ihneď podávame.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.