800 ml nakrájaného vareného kuracieho mäsa
75 ml majonézy
230 g (1 plechovka) zelených odkvapkaných fazuliek
220 g (1 plechovka) kondenzovaného krému šampiňónovej polievky
400 g nakrájanej zeleniny
mandle
búrske oriešky
8 plátkov opečeného chleba
cibuľa
1 lyžica citrónovej šťavy
pol čajovej lyžičky sušeného cibuľového prášku.
Kuracie plátky zamiešame s majonézou
polievkovým šampiňónovým krémom
citrónovou šťavou a sušeným cibuľovým práškom. Vzniknutú zmes rozdelíme na toasty. Na kovový rošt dáme podnos
so štyrmi sendvičmi. Grilujeme 15 až 20 minút
kým povrch sendvičov nie je svetlohnedý. Tým istým spôsobom pripravíme ďalšie sendviče. Sendviče ozdobíme plátkami cibule
ktorú posypeme nadrobno nasekanými búrskymi orieškami a mandľami nakrájanými nadrobno.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.