Prerastená slanina
husacia pečeň
cibuľa
masť
soľ.
Z prerastenej slaniny odrežme kožu a nakrájame na tenké plátky dlhé asi 10 cm. Rýchlo ich prepečieme na masti z oboch strán. Husaciu pečeň nakrájame na drobné kúsky a v masti opečieme s nakrájanou cibuľou. Posolíme a dáme do rúry na niekoľko minút piecť. Na každý plátok slaniny dáme husaciu pečeň
zvinieme a špáradlom spojíme. Podávame horúce. Možno použiť aj bravčovú pečeň.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.