250 g vareného slepačieho mäsa
4 natvrdo uvarené žĺtky
1 lyžica jogurtu
2 lyžice tatárskej omáčky
100 g uvarenej polievkovej zeleniny (mrvka
petržlen
kaleráb
zeler...)
1 čajová lyžička horčice
1 nastrúhaná cibuľa
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.
Varené mäso spolu s polievkovou zeleninou pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na vymiešanie nátierky. Pridáme horčicu
tatársku omáčku
nastrúhanú cibuľu
vidličkou rozotreté žĺtky
jogurt
soľ a mleté čierne korenie. Všetko dôkladne premiešame na hladkú nátierku. Natierame na sendvič a posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.