600 g roštenky
4 vajcia
40 g masla
60 g kečupu
1 cibuľa
1 feferónka
60 g oleja
mleté čierne korenie
soľ.
Umytú roštenku nakrájame na rezance a opečieme na rozpálenom oleji. Pridáme kečup
soľ
korenie
nadrobno nasekanú cibuľu
feferónku a všetko spolu chvíľu podusíme. Pred dokončením pridáme maslo. Hotovú zmes dáme do nádoby z jenského skla
navrch dáme celé vajcia a zapečieme vo vyhriatej rúre. Podávame s varenými zemiakmi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.