vykostené kuracie prsia z 2 kurčiat
soľ
40 g hladkej múky
2 až 3 lyžice oleja
2 strúčiky cesnaku
1 kávová lyžička mletej červenej papriky
1 cibuľa
4 paradajky
petržlenová vňať
Porcie kurčaťa zľahka naklepeme
osolíme
pomúčime a na miernom ohni opečieme na oleji z oboch strán dozlatista. Pridáme posekaný cesnak
cibuľu
poprášime mletou sladkou červenou paprikou
trochu podlejeme a dusíme domäkka. Hotové porcie dáme na zohriaté taniere a obložíme grilovanými paradajkami posypanými petržlenovou vňaťou. Podávame s ryžou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.